Miljø- og dyrevennlige produkter

Jeg har inntrykk av at stadig flere har et bevisst forhold til hva hudpleie- og kosmetikkprodukter består av og hvordan de blir produsert. Dagens forbruker ser ut til å være opptatt av miljø- og dyrevern i større grad enn før, og stiller krav om at produktene skal være både dyrevennlige og produsert med tanke på miljøet. Det er flott.

Som konsulent for Oriflame gjennom 24 år er jeg stolt av å kunne fortelle at Oriflame alltid har hatt en bevisst policy når det kommer til både miljø og dyretesting.

Symboler miljø- og dyrevennlig

Oriflame har aldri testet eller bestilt testing av kosmetiske ingredienser på dyr. I stedet benytter de frivillige forsøkspersoner.

Oriflames hudpleieprodukter er basert på ingredienser fra naturen, så dette er naturprodukter. Produktinnpakningene er dessuten resirkulerbare og minimaliserte for å minske mengden avfall.

Fairtrade, Ecocert, FSC, Vegan m.fl.
Mer info om Oriflames globale engasjement finner du på disse sidene:

6 symboler på bærekraftig utvikling som du burde kjenne til – oriflame.no

Bærekraftighet – oriflame.no

Ett Innspill

  1. […] Oriflame har ikke vært alene om å øve press på kinesiske myndigheter, men de har ihvertfall tatt aktivt del i denne prosessen. Fremfor å forholde seg passivt fordømmende, stå utenfor og boikotte Kina, har Oriflame altså valgt å være en del av løsningen på problemet. Det synes jeg det står respekt av. Les også: Miljø- og dyrevennlige produkter […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *