HudOasens Personvernerklæring


HudOasens Personvernerklæring


Denne personvernerklæringen forteller hvordan HudOasen samler inn og bruker personopplysninger om deg. Målet er å gi deg overordnet informasjon om vår behandling av personopplysninger.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer til denne erklæringen eller hvordan vi behandler personopplysninger, kan du kontakte oss via vårt kontaktskjema.



1. Hvem vi er

Foretaksnavn: HudOasen Laila Wibe Erland
Behandlingsansvarlig: Laila Wibe Erland
Vår nettstedsadresse: http://hudoasen.no

2. Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler dem inn

Oversikt over personopplysninger som behandles:

  • Fornavn
  • Etternavn
  • E-postadresse
  • Telefonnummer
  • Gravatar-profilbilde
  • IP-adresse

Vi behandler denne informasjonen med grunnlag i personopplysningsloven § 1, jf. GDPR artikkel 6 nr. 1 bokstav f.

3. Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på vår nettside, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

4. Informasjonskapsler (cookies)

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å oppgi denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

5. Kontaktskjemaer

Hvis du benytter vårt kontaktskjema ved henvendelse til oss, mottar vi meldingen som en e-post fra ditt navn og e-postadressen som du oppga. Disse opplysningene bruker vi kun for å sende deg svar på henvendelsen.

6. Online timebestilling

Når du benytter vår online timebestilling, mottar vi ditt navn, ditt telefonnummer og din e-postadresse. Disse opplysningene bruker vi kun for å sende deg en bekreftelse av eller påminnelse om timeavtalen.

7. Nyhetsbrev

Hvis du melder deg på for å motta vårt gratis nyhetsbrev per e-post, blir din e-postadresse sammen med ditt fornavn lagt til i vår liste av mottakere/abonnenter. Du kan når som helst velge å avslutte abonnementet og bli fjernet fra mottakerlisten ved å klikke på tekstlenken «Meld deg av» som alltid står nederst i hvert nyhetsbrev.

8. Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

9. Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

10. Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ikke opplysningene med noen tredjepart.

11. Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

12. Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har lagt igjen kommentarer på dette nettstedet, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

13. Tilleggsinformasjon

Når du besøker HudOasens nettsider, registreres din IP-adresse i vår webstatistikk. HudOasen knytter ikke denne opplysningen direkte til deg som bruker. Eksempler på hva statistikken gir svar på er: hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, søkeord, hvilke nettsider brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Opplysningene bruker vi til å administrere og vedlikeholde sidene våre.