Gode nyheter om din huds aldring

Visste du at måten huden eldes på, kun i liten grad er genetisk betinget? Forskning har påvist at vårt arveanlegg, vårt personlige DNA, er ansvarlig for bare 20 % av hudens aldringsprosess. Det vil si at hele 80 % av utviklingen avhenger av ting vi i hovedsak styrer selv, som kosthold/ernæring, soleksponering, pleie av huden, stressnivå, søvn, røyking, grad av fysisk aktivitet m.m.

Dette er noe av grunnen til at jeg spanderer en halvtime ekstra på en ny klient. Gjennom den innledende samtalen, og ved å gå gjennom et spørreskjema sammen, kan vi identifisere en del faktorer i hverdagen som påvirker din hudhelse – på godt og vondt. Ved siden av hudanalysen er slik kartlegging av din livsstil, evt. sykdom osv., helt avgjørende for å kunne velge rett behandling og dermed oppnå et optimalt resultat.

Hva vil jeg oppnå?

Siktemålet med behandlingen kan variere fra person til person. Der "Lise" kanskje først og fremst søker å få gjenopplivet en slapp, trett og livløs hud, er det gjerne skjemmende pigmentflekker og ønsket om en jevnere hudtone som opptar "Knut" mest.

Når fokuspunkt og behov er såpass individuelle, blir også selve målet med behandlingen tilpasset den enkelte klient og hans/hennes preferanser.
 

Anti-ageing-effekt: Hva er realistisk å forvente?

Hudens nedbrytningsprosesser og aldringstegn lar seg definitivt bremse ved hjelp av målrettet hudterapi. Hudbehandlinger og produkter er ikke hva det en gang var. Takket være ny teknologi (som bio-/nano-) har både dermatologien og kosmetologien utviklet seg langt de siste tiårene. Legg til en helhetlig tilnærming og strategi, og virkningen vil kunne bli betydelig. Symptomer som allerede er oppstått, kan i mange tilfeller (ikke alle) endog reverseres og forsvinne fordi huden blir helet.

Mange er ikke klar over at de i samarbeid med en hudterapeut faktisk kan oppnå en vesentlig hudforbedring.
 

Hvor kan jeg få analysert min hudtilstand?

Hvis du befinner deg i Stavanger-området, er du velkommen til en gratis konsultasjon med Laila her på HudOasen. Bestill time online >>

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *