Handel med ekstra mening

En av de heldige som har overlevd brystkreft, er min storesøster May-Britt. Etter måneder og år med beintøffe cellegift-behandlinger og stråling måtte hun fjerne først det ene-, så til slutt begge brystene. For meg som pårørende var det utrolig skremmende å se hvor syk hun ble – spesielt etter cellegiften (ikke alle overlever jo behandlingen heller). Hennes sykdomsforløp har virkelig vist meg behovet for mer forskning på- og bedre behandlinger for brystkreft! Derfor er jeg glad for at det hvert år arrangeres en innsamlingsaksjon til nettopp brystkreftforskning.

Det skjer i oktober, og som vanlig vil ORIFLAME også i år donere et stort pengebeløp til Rosa Sløyfe-aksjonen. Hvor stort? Vel, over 10 % av hver solgte produktpakke går uavkortet til aksjonen!

Denne gangen har Oriflame satt sammen 2 forskjellige produktpakker (hvorav ett herresett!) som ut oktober kan kjøpes for kr. 99,-/pk.
(verdi kr. 407,- og 398,-).

Litt av en prisreduksjon vi får der, altså. Helt utrolig, for det er tross alt bare 89,- som går til Oriflame (resten til Rosa Sløyfe). Men Oriflame tar tydeligvis denne kampanjen på største alvor og strekker seg langt for at flest mulig skal ville bidra ved å kjøpe disse produktpakkene. Det synes jeg de fortjener honnør for!

Mon tro om vi klarer å samle over 1 million kroner til aksjonen også i år? (I 2013 kunne Oriflame donere over 1,7 mill. til Rosa Sløyfe takket være dette pakkesalget!) Jeg skal ihvertfall gjøre mitt. Langt over hundre produktpakker er allerede kjøpt inn – noen til meg selv og mine, resten skal jeg ut å selge. Hvor mange vil DU ha?

 

Rosa sløyfe
Takk til deg som bidrar!

Noen dager i oktober vil jeg stå å selge disse settene ett og annet sted i Stavanger, men for enkelhets skyld kan du gå til HudOasens online Beauty Store – der kan du allerede nå kjøpe dine sett og få dem sendt rett hjem. (Gratis frakt ved kjøp over 499, ellers frakt 39,-.) Klikk på bildene nedenunder for en snarvei!

På forhånd takk! SAMMEN SKAPER VI HÅP 🙂
 
 

 
Begge settene egner seg forresten veldig godt som gaver (til jul, fødselsdager, og husk: farsdag er den 12. november!). Dette er nemlig produkter som alle trenger/bruker. Settene består av:

Charity Set dame
Silk Beauty charity set kr. 99,-

 

Produktpakke 1 (for henne):

Tender Care Protecting Balm
(universalkrem med bidronninggelé)
+
Silk Beauty Shower Cream
(med nattlysolje og silkeproteiner)
+
Silk Beauty Hand Cream
(med nattlysolje og silkeproteiner)

 

Charity Set herre
North for Men charity set kr. 99,-

 

Produktpakke 2 (for ham):

North for Men Recharge Hair & Body Wash
(med ginseng og mineraler)
+
North for Men Sensitive Soothing Cream
(med aloe vera)

 
Trenger du hjelp med bestillingen, kan du enten kontakte meg eller se min bestillingsguide her.

P.S. Jeg blir glad hvis du deler dette innlegget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *