Forskjellen mellom BB og CC cream

Uttrykket "det finnes noe for alle" kommer godt med når vi snakker om BB og CC Cream, men hva er egentlig forskjellen på disse?

 
BB"Beauty Balm" eller "Blemish Balm" er opprinnelig fra Asia og har vært på markedet siden 80-tallet. I Norden gjorde produktet entré først i 2012. BB Cream inneholder nærende og fuktighetsgivende ingredienser og har ofte høy UV-beskyttelse. Den inneholder også mer pigment enn en farget dagkrem og gir dermed bedre dekning. Med andre ord er BB Cream en pleiende fuktighetskrem, solfaktor og foundation i ett. Oriflame lanserte sin første Skin Dream BB Cream SPF 30 (bildet) i 2013.
Redigert: Sommeren 2015 ble denne erstattet med The ONE BB Cream SPF 30 som fås i nyansene Fair, Light og Medium.
 

 
CC"Colour Correcting". Dette er en fargekorrigerende krem som bidrar til å jevne ut hudtonen og i mange tilfeller også hudoverflaten. Med sine spesielle pigmenter tryller den bort rødhet og gustenhet, mens den samtidig har en utjevnende primer-effekt som reduserer synligheten av porer og fine linjer. CC-kremen er mer dekkende enn BB-kremen og har en lettere konsistens. Høsten 2014 lanserte Oriflame Giordani Gold CC Cream SPF 35 (i nyansene Light og Natural), og våren 2017 kom Optimals EvenOut Multi-Targeting CC Cream SPF 20 (i nyansene Fair og Light).
Giordani Gold CC Cream og Optimals Even Out CC Face Cream

Optimals Even Out CC Face Cream SPF 20 innehar patentert LINGON 50:50 og RUMEX ACTIVE – planteekstrakter som beskytter mot antioksidanter, reduserer dannelse av pigmentering og har hudlysnende egenskaper.

Optimals Even Out CC Face Cream SPF 20Kremen har følgende 9-i-1 fordeler:

  1. bidrar til å forhindre mørke flekker
  2. lysner hudtonen
  3. øyeblikkelig fargekorreksjon
  4. bidrar til å forminske porene
  5. jevner ut hudteksturen
  6. bidrar til å motvirke for tidlig aldring
  7. glansfri finish hele dagen
  8. tilfører fuktighet
  9. SPF 20

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *