Om HudOasen


Om HudOasen


HudOasen er en privat hudklinikk som eies og drives av meg, Laila Wibe Erland. Vi befinner oss i Stavanger, like ved Madlaveien, Clarion Hotel Energy og Madlakrossen, nærmere bestemt i underetasjen av min enebolig på Sandal.

Her på salongens nettside finner du – foruten mange informative artikler og gratis hudtips – en oversikt over behandlinger jeg utfører og prisen på dem. For eksempel vil du se at HudOasen gir deg 20 % lojalitetsrabatt samt tilbyr pent innpakkede gavekort og tilpassede produktgaver.

Ønsker du å avtale en gratis og uforpliktende konsultasjon, kan du enkelt booke den ved å klikke på Timebestilling.Hvorfor velge HudOasen?

Når du skal oppsøke en hudpleier eller hudklinikk, vil du fort oppdage at det finnes et stort utvalg.

– Hvem skal jeg velge å gå til? er det nok mange som har spurt seg.

Sjekker du ut behandlingstilbudet til den enkelte, kan de mange alternativene også bli litt overveldende:

– Hvilken ansiktsbehandling skal jeg velge??

I menyen står du som regel overfor en hel rekke ansiktsbehandlinger, tildels med noe varierende innhold og gjerne med ulike kallenavn, men som ellers ofte ligner mye på hverandre.

Her på HudOasen gjør vi det enkelt. De fleste velger å starte med en gratis konsultasjon hos meg. I løpet av 20 – 30 min. – gjennom samtale, hudanalyse og ved å gå gjennom et spørreskjema sammen – får vi klarlagt både

  • din huds tilstand, og
  • hva du ønsker å oppnå

Deretter får du kun 2 alternativer å velge mellom – enten:

  1. en terapeutisk ansiktsbehandling hvor formålet i hovedsak er din opplevelse av velvære og avslapping, eller
  2. en terapeutisk ansiktsbehandling (eller behandlingsforløp) hvor vi tar sikte på å løse et hudproblem som måtte oppta deg spesielt

Utover disse to alternativene vil du slippe å ta stilling til hvilken spesifikk type behandling vi skal gå for. Det valget foretar jeg, på dine vegne, ut ifra din nåværende hudtilstand og hvilket mål vi ble enige om å sikte mot.

– Men vil ikke det fort bli dyrt??, tenker du kanskje. Også her skiller HudOasen seg fra andre aktører, som ofte opererer med egne priser for hvert enkelt trinn i en behandling (være seg fruktsyrepeeling, ansiktsmassasje, øyemaske eller annet). Her på HudOasen går alt sånt inn under den samme prisen. Hva enten din ansiktsbehandling skal være terapi for sjelen/deg selv eller først og fremst for huden, får du full pakke for en fast pris. Det er enkelt å forholde seg til for deg, mens jeg som terapeut får fritt handlingsrom til å velge de produkter og remedier som er nødvendige og hensiktsmessige for at vi skal oppnå det ønskede resultat. Altså en vinn/vinn-situasjon.Som min klient kan du forvente å bli behandlet slik som du og din hud skal behandles, altså på en skreddersydd, faglig fundert og profesjonell måte – helt uavhengig av størrelsen på din lommebok.

Hvis du har en hud – eller kjenner noen som har det – og bor i nærheten av Stavanger, er HudOasen stedet for deg. Har du spørsmål, ta gjerne kontakt. Så håper jeg at vi ses snart i mitt behandlingsrom. 🙂


Laila Wibe Erland

Klinisk Kosmetolog og Hudterapeut