Ta steget fra Jobbsøker til å bli Din Egen Arbeidsgiver

At et friskt, oppegående menneske i starten av 30-åra ikke skal få bidra mer enn hva Bente Pernilla gjør i samfunnet, er "for gæli", som hun selv uttrykker det. Og det kan jeg godt forstå at hun føler. Men er det dermed sagt at det å finne seg en jobb må være så vanskelig?

Det var i forrige uke Bente la ut en "jobbsøknad" på bloggen sin. Bloggposten er senere blitt omtalt av både NRK og TV2. Hun har også fått endel kommentarer fra lesere, hvorav mange forteller at de er i samme situasjon som henne: De er utdannede eller kvalifiserte til litt av hvert, og de har søkt på mange stillinger, men de får bare ikke jobb.

Blir man stående i stampe på den måten, burde man kanskje begynne å tenke litt nytt. Det er tross alt ikke tvingende nødvendig å gå rundt som arbeidsledig helt til noen en vakker dag måtte finne det for godt å ansette en, liksom. Det går også an å starte noe for seg selv.

Konsulent ringer

Oriflame, med sin unike forretningsmodell (som ble endret og fornyet i 2014), gjør det mulig å jobbe og tjene penger samtidig som du er din egen arbeidsgiver – eller sjef, om du vil.

Hvis du er i samme situasjon som Bente Jobbsøker – d.v.s. du liker å omgås mennesker, trenger ekstra inntekt og er innstilt på å lære noe nytt – da skal du vite at:

  • du kan jobbe når du vil
  • du kan jobbe hvor mye (eller lite) du selv ønsker
  • du kan starte I DAG og heve din første "lønnssjekk" (les fortjeneste) allerede til uka

 
peke-katalogSom uavhengig Oriflame-konsulent kreves ingen spesielle kvalifikasjoner (utover at de to egenskapene åpen for å lære noe nytt og like å omgås mennesker bør være tilstede).

Du trenger heller

  • ingen startkapital
  • ingen investering

Ergo løper du ingen risiko for økonomisk tap.

Vil du vite mer om jobbmuligheten Oriflame tilbyr, så sjekk denne siden:

 
Der finner du svar på alt du måtte lure på – og mer.

Kjenner du noen andre som er på jakt etter jobb? Fortell dem om denne muligheten!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *